Tukuma sviestas, 10 ml

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 01394
    Kaina Talpa Kiekis Pirkti
    Kaina 169
    225 Sutaupykite 056
    10 ml Išparduota. Susisiekite

    Tukuma (tucuma) sviestas puikiai ramina, minkština, matina odą. Jame gausu vitamino A, kuris veikia kaip antioksidantas.

  • Funkcija
    Kosmetikos ingredientas 
      

    Tucuma palmė, iš kurios sėklų išgaunamas šis sviestas, auga Brazilijoje.


    Sviestas puikiai ramina, minkština, matina odą, saugo nuo dehidratacijos. Jame gausu omega 3, 6 ir 9 riebiųjų rūgščių. Jo konsistencija gana kieta esant kambario temperatūrai, tačiau labai gerai tirpsta tik pradėjus tepti ant odos.

    Dėl esamų karotinoidų, jis idealus prieš ir po saulės. Tai suteiks odos apsaugą nuo dehidratacijos ir ilgesnį įdegį. jis aktyvina ir prailgina jūsų įdegį.

    Yra malonaus kvapo, primenančio chalvos aromatą. Labai gera plaukų priežiūros priemonė. Suteikia plaukams blizgesio, drėkina, minkština.

    Išgaunama iš augalo dalies
    pupelės

    Botaninis pavadinimas
    Astrocaryum tucuma


    Kosmetikos ingredientas
    kokybė
    Neapdorotas sviestas, 100% grynas ir natūralus

    Lydymosi temperatūra 31 ° C
    Muilinimo indeksas
    225-250