Taičio gardenijos žiedų fitolis (ištrauka) kokosų aliejuje EKO, 10 ml ir 100 ml

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 1393-10
    Talpa Kaina Kiekis Pirkti
    100 ml
    Kaina 1090
    Į krepšelį 
    10 ml
    Kaina 195
    Išparduota. Susisiekite

    Monoi yra Taičio gardenijos žiedų fitolis kokoso aliejuje. Jis yra saldaus ilgai išliekančio Taičio gardenijos kvapo.

  • Funkcija
    Kosmetikos ingredientas 
      

    Jis drėkina odą, saugo ją nuo aplinkos poveikio. Puikiai tinka plaukų priežiūrai: suteikia blizgesį, naikina pleiskanas (efektyviausia karštos kaukės).

    Išsitepusios kūną po dušo, ne tik sudrėkinsite ir pamaitinsite odą, bet ir kvepėsite-nereiks jokių kvepalų.

    Monoi labai populiari priemonė per atostogas, nes drėkina ir saugo odą nuo kenksmingo UV spindulių poveikio, padeda išlaikyti gražų įdegį. Tačiau jis neatstoja specialių kremų nuo saulės. Monoi reikėtų išsitepti prieš kremą nuo saulės.

    Monoi taip pat tinka vaikų, nėščiųjų odai.