Kpangnan sviestas EKO, 10 ml

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 02486
    Kaina Talpa Kiekis Pirkti
    Kaina 186
    265 Sutaupykite 079
    10 ml
    Į krepšelį 

    Dar vadinamas afrikiniu sviestmedžiu, dėl savo panašumu su taukmedžio sviestu.

  • Galioja iki 2019 08 mėn  

    Funkcija

    Kosmetikos ingredientas 
      

    Drėkina ir minkština odą, apsaugo nuo išdžiūvimo. Tinka naudoti kaip sviestmedžio alternatyvą tiek gryną , tiek kosmetikos gamyboje. Konsistencija - kambario temperatūroje šiek tiek kietesnis nei sviestmedis, bet prilietus prie odos labai gerai tirpsta.
    Labai daug fitosterolių ir minkštos tekstūros, šis retas afrikinis sviestas yra idealus ingredientas raminamosioms ir atkuriamosiosms priemonėms sukurti. Jis maitina ir ramina sausą ir jautrią odą.

    Tai taip pat puiki priemonė sausų plaukų priežiūrai.

    Pirmo šalto spaudimo, nerafinutas, nedezodoruotas be cheminio apdorojimo.

    Išgaunama dalis augalo Sėklos (riešutai) Ekologiškas, patvirtintas "Ecocert Greenlife" pagal "Ecocert" standartą, kurį galima rasti

    http://cosmetiques.ecocert.com.


    savybės
    - Išvaizda: kietas sviestas kambario temperatūroje, skystėja prie 35 ° C
    - Spalva: balkšva
    - Kvapas: nuo neutralios iki labai lengvos

    Lydymosi temperatūra
    35 ° C
    Muilinimo indeksas
    191