Kinrožės sėklų (jamaikinės) aliejus EKO, 10 ml

  • Kraunamos nuotraukos
  • Kinrožės sėklų (jamaikinės) aliejus EKO, 10 ml


    Išskirtinai turtingas vitaminu E, šis aliejus naudojamas kosmetikos priemonėse:
    - prieš senėjimą;
    - regeneruojančiose priemonėse;
    - odos maitinimo priemonėse;
    - sausos, pažeistos odos priežiūrai;
    - dehidratuotai odai skirtose priemonėse;
    - plaukų stiprinimui.


    Išgaunama dalis augalo
    sėklos
    Botaninis pavadinimas
    Hibiscus sabdariffa


    Funkcija
    Kosmetikos ingredientas
    kokybė
    100% grynas ir natūralus, pirmojo spaudimo, pirmojo šalto spaudimo, be cheminio apdorojimo, kosmetinės kokybės.


    Kilmės šalis
    Egiptas
    100% iš ekologinio ūkininkavimo.
    COSMOS Organinė sertifikuoti ECOCERT Greenlife pagal COSMOS standartus turimų http://COSMOS.ecocert.com


    Organoleptinės savybės
    - Išvaizda: skystas riebus skystis
    - Spalva: aukso geltona spalva
    - Kvapas: lengvas, mielas
    - Liečiant: lengvai įsisavinanti oda.