Kakavmedžio sviestas (stambiažiedžio), 10 ml

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 0139
    Kaina Talpa Kiekis Pirkti
    Kaina 195
    10 ml Išparduota. Susisiekite
  • Funkcija
    Kosmetikos ingredientas 
      

    Kakavmedžio sviestas (stambiažiedžio), 10 ml

    Informacija apie produktą ruošiama ir greitu laiku bus įkelta, jei norite daugiau informacijos, drasiai klauskite,
    mielai atsakysime.  info@ekolinija.lt; tel.: +370 614 24688


    Gavimo būdas
    Pirmas šaltas spaudimas. Neapdorotas sviestas
    Išgaunama dalis augalo
    Pupelės

     

    Botaninis pavadinimas
    Theobroma grandifolium
    Funkcija
    Kosmetikos ingredientas

     

    Kokybė
    Sviestas 100% grynas ir natūralus, be jokių rafinavimo.
    Kilmės šalis
    Amazonė