Frankincenso (bosvelijų) eterinis aliejus - Somalio - 5ml

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: EL2044-5
    Kaina 980
    Į krepšelį 

    Aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai.

    Gamintojas
    Biocos
  • Panaudojimo būdai: 

    aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrynimams.

    Kosmetikos gamyboje: frankincenso eterinis aliejus plačiai naudojamas kosmetikoje dėl odą jauninančių, tonizuojančių, priešuždegiminių, randus mažinančių, raukšlių gylį mažinančių savybių.

    Alchemija: frankincenso eterinis aliejus dera su benzoino, sandalmedžio, levandų, miros, apelsinų, bergamotės, citrinų eteriniais aliejais.

     

    Frankincenso kvapas nuramina mintis, dar Antikos laikais frankincenso sakai buvo deginami ant altorių ir šventyklose, o meditacijos praktikų metu frankincensas naudojamas iki šių dienų.

     

    Išgavimo būdas: distiliavimo

    Augalo dalis: derva

    Aromatas: sodrus, dervingas, balzamiškas, sakralinis

    Kilmės šalis: Somalis

     

    SVARBU ŽINOTI



    Poveikis emocijoms  Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Miegui, Nuotaikai, Susikaupimui, protiniam darbui

    Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Pirčiai, Antivirusiniai

    Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai, Regeneruojamieji, Sportuojant/raumenims, sąnariams, Kvėpavimui, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai

    Pagal amžiaus grupes Gimdyvėms/žindančioms

    Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai