AHA vaisių rūgštis, 30 ml

  • Kraunamos nuotraukos
  • Rūgštį galima lašinti į jau pagamintus kosmetikos gaminius.
    Rekomenduojama dozė - 1-10 proc. produkto koncentracijos.
    Įlašinus AHA rūgšties į šampūnus,kaukes ar balzamus plaukams, galėsite mėgautis blizgiais ir minkštais plaukais. 

     

    Rūgštis gali būti naudojama kaip veiklioji medžiaga kosmetikos priemonėse:

    - kurios stimuliantai odos atsinaujinimą, 
    - priemonėse prieš senėjimą,
    - siekiant sumažinti odos dėmes ar pažeidimus,

    - atstatyti plaukų blizgesį.

     

    Gavimo būdas

    Vaisių ir augalų ekstraktų rinkinys
    Kokybė
    100% augalinės kilmės (mėlynių, cukranendrių, klevų, apelsinų, citrinų)

     

    INCI 
    Aqua (vanduo: 45-55%), Vaccinium myrtillus (mėlynių ekstraktas 27-30%), Saccharum officinarum (cukranendrių ekstraktas: 11-13%), Citrus aurantium dulcis (apelsinų ekstraktas: 3-5%), laimo vaisių ekstraktas (citrinų ekstraktas 3-5%) ir Acer saccharum (klevų ekstraktas 1-2%).  


    Bespalvis arba šviesiai gelsvas skystis, supakuotas gintaro spalvos stiklo butelyje su dozatoriumi.
    Vaisių rūgšties kiekis 45-55%, iš kurių: 
    Pieno rūgštis: nuo 28 iki 32 %
    Glikolio rūgštis: nuo 12 iki 17 %
    Citrinos rūgštis: nuo 2 iki 6 %
    Kalycinė rūgštis: iki 1%
    Vyno rūgštis: iki 1%

     

    Standartinė dozė: nuo 1 iki 10 %
    lašelių skaičius 1 ml - 27 lašeliai


    AHA rūgštys tirpsta vandenyje.

    Pagaminta Prancūzijoje