Augalinis emolientas

Sudėtis: INCI Caprylic / capric triglycerides, 100% augalinis (išgautas iš kokosų aliejaus), Kilmės šalis  - Prancūzija

Augalinis emolientas

Tai iš kokosų išgautas odos drėkiklis be riebalų, todėl ant odos nepalieka riebios plėvelės. Puikiai tinka naudoti kremų, losjonų, šampūnų ir kondicionierių gamyboje.

50ml
4.05
1.50
30ml
2.46
1.20

Savybės:

Drėkinantis ir minkštinantis odą;
Pagerina kremų tekstūrą, kremai lengvai pasiskirsto ant odos;
Nekemša porų;
Labai stabilus oksidacijai, galima šildyti.

Galima naudoti kaip bazinę priemonę odos drėkikliui, pridedant norimų eterinių aliejų, ir konservantų.

Turite klausimų?
Rašykite Skambinkite +370 629 39617
Ekologiškos naujienos
sužinokite pirmieji