Kokosų aliejus indelyje
Prekės aprašymas
Šis šviežių kokosų aliejus yra drėkinantis, maitinantis, veikia priešuždegimiškai, apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir puikiai ją minkština.
| 50ml |
|
||
| 100ml |
|
||
| išparduota | 250ml |
|
Be to jis sudaro apsauginę plėvelę ant odos paviršiaus, saugo ir švelnina odą.
Amerikos mokslininkai teigia, kad kokoso aliejus žymiai sumažina baltymų praradimą plaukų plovimo su šampūnu metu. Šį aliejų geriausiai naudoti iki plaukų plovimo ir išplovus šukuojant.
Siūloma naudoti:
* sausai, sudirgusiai, jautriai, pleiskanojančiai, nudegusiai odai.
* prieš ir po deginimosi - sudaro apsauginį sluoksnį
* plaukų priežiūrai (puikiai drėkina plaukus ir galvos odą)
Plaukams rekomenduojame naudoti vakare, arba prieš galvos plovimą. Kokosų aliejus tepamas ant sausų plaukų. Palaikyti reikia bent 1 val., itin gerai veikia, jei užtepus aliejaus galva uždengiama maišeliu, ir papildomai rankšluosčiu. Galima iš vakaro užtepti ant plaukų, ir laikyti per naktį - kuo ilgiau ir šilčiau aliejus laikomas ant plaukų, tuo geresnis poveikis. Perplauti plaukus reiktų bent pora kartų su šampūnu.
Naudojimas : nedidelį kieki aliejaus (1-2 arbatinius šaukstelius) išlydykite mažame indelyje, ir tepkite plaukus. Geriausiai indelį su naudojama aliejaus doze įstatyti į didesnį indą su šiltu vandeniu, aliejus suskystės per kelias minutes.
Į arbatinį šaukštelį kokosų aliejaus, įlašinus porą lašų rozmarinų eterinio aliejaus - gausite plaukų šaknis stiprinančią kaukę, kurią reiktų gerai įtrinti į plaukų šaknis ir pamasažavus palaikyti valandą apgaubus galvą rankšluosčiu.
Sertifikatas: Soil Association
Sudėtis
100% ekologiškas sertifikuotas šalto spaudimo nerafinuotas kokosų aliejus
INCI Cocos Nucifera
Kilmės šalis - Šri Lanka
Sertifikuotas - Soil Association
