Cinko oksidas, 10g

Cinko oksidas, 10g

Prekės aprašymas

Cinko oksidas yra balti smulkiadispersiniai milteliai. Tinka riebios, spuoguotos odos priežiūrai.

10g 3.50 Lt


Kosmetikos pramonėje jie yra naudojami dekoratyvinės kosmetikos (pvz. šešėlių), apsauginių priemonių nuo saulės (dažniausiai kartu su titano dioksidu) ir gydomųjų tepalų gamybai. Yra antiseptikas, gydo spuogus, egzemą, veikia dezodoruojančiai, antigrybeliniai, sutraukiančiai, ramina sudirgusią odąi.

Sudėtis

INCI Zinc oxide


Kiti klientai kartu su šia preke pirko

Tamsaus stiklo indelis kremui

Tamsaus stiklo indelis kremui 30ml - 1.80 Lt
60ml - 2.20 Lt
120ml - 2.70 Lt

Žalias montmorilonito molis

Žalias montmorilonito molis 50g - 4.20 Lt
100g - 7.60 Lt

Emulsinis vaškas

Emulsinis vaškas 10g - 4.60 Lt
20g - 8.00 Lt
50g - išparduota

Rasulo (gasulo) molis

Rasulo (gasulo) molis 50g - išparduota
100g - išparduota



© ekolinija.lt - produktai pagaminti tik iš natūralių gamtos išteklių. Sveiki natūralūs ir ekologiški produktai. Kosmetikos gamybai: eteriniai aliejai, baziniai aliejai, hidrolatai.