Augalinis silikonas
Prekės aprašymas
Šis augalinis silikonas yra išgautas iš grybų. Jis suteikia odos ir plaukų priežiūros produktams išskirtinę tekstūrą.
| išparduota | 10ml | 10.50 Lt |
Augalinis silikonas suformuoja švelnumo, šilko pojūtį,tuo pačiu sudarydamas subtilią, netrukdančią odai kvėpuoti, apsauginę plėvelę.
Naudojama kremuose, losjonuose, prausikliuose,šampūnuose ir kondicionieriuose. Kremuose gali dalinai pakeisti alaviją.
Rekomenduojamas dozavimas - 0,5-4%. Pridėti į gaminamą produktą, esant žemesnei nei 40° C ( baigiamajame etape). Geriausiai veikia priemonėse, kurių pH 5-7.
Sudėtis
Inci:Chitosan succinamide
