Citrinų eterinis aliejus

Sudėtis: INCI Citrus limonum, Kilmės šalis - Italija, , Ekologiškas sertifkuotas Ecocert

Citrinų eterinis aliejus

  • ecocert

Dermatologijoje eterinis citrinų aliejus naudojamas nuo įvairios kilmės bėrimų, herpeso, karpų ir rankų bei pėdų odos skilimo.

5ml
2.75
10ml
4.90

Eterinis citrinų aliejus puiki odos priežiūros priemonė. 2-3 lašai, įdėti į 5 g augalinio aliejaus ar riebios odos kremo, pašalina pigmentines dėmes ir strazdanas, pašviesina odą ir lygina raukšles, stiprina nagus. Eterinis citrinų aliejus padeda išnaikinti pleiskanas, o 1 lašas, įdėtas į dantų pastą, išbalina dantis. Taip pat efektyvus esant celiulitui.
Namų sąlygomis eterinis citrinų aliejus naudojamas patalpų plovimo metu orui dezinfekuoti, nemaloniam kvapui panaikinti, taip pat kaip naminių skruzdėlių ir kandžių atbaidymo priemonė (10 lašų į 600 ml vandens).

Vartojimo būdai ir dozės
Voniai: 8-12 lašų (lašus ištirpinti stiklinėje kefyro, jogurto, pieno ar grietinėlės, ar valgomajame šaukšte augalinio aliejaus, ar sumaišyti su trupučiu medaus).
Masažui: 4-5 lašai į 20 g pagrindinio masažo aliejaus (persikų, simondsijų, migdolų, abrikosų, kviečių gemalų, kedrų riešutų). Namų sąlygomis kaip pagrindinis masažo aliejus tinka kukurūzų, alyvų ar sojų aliejus.
Trynimui: 2-3 lašai į 100 g vandens (karščiui mažinti).
Aromatinei lempai: 1-2 lašai 5 m2 patalpos ploto.

Turite klausimų?
Rašykite Skambinkite +370 629 39617
Ekologiškos naujienos
sužinokite pirmieji