Morkų aliejus (maceratas)

Sudėtis: INCI Daucus carota, Kilmės šalis - Prancūzija, Maceruota ekologiškame saulėgrąžų aliejuje

Morkų aliejus (maceratas)

  • ecocert

Šis aliejus suteikia odai spalvą, maitina ir valo. Turi daug beta karotino, vitaminų A, B, C, D ir E.

10ml
2.15
išparduota
100ml
10.90
9.95

Puikus priedas kremams ir losjonams. Vienas iš geriausių aliejų atkuriant odos audinius.

Galima naudoti, siekiant palengvinti nudegimų, pūslių, randų gijimą, itin naudingas brandžiai odai.

Dėmesio: naudodami šį aliejuką būkite atsargūs, nes jis gali palikti dėmių ant rūbų ar odos.

Turite klausimų?
Rašykite Skambinkite +370 629 39617
Ekologiškos naujienos
sužinokite pirmieji