Makadamijų aliejus

Sudėtis: INCI Macadamia ternifolia, Kilmės šalis - Kenija

Makadamijų aliejus

  • ecocert

Antioksidantas, lengvai įsigeria į odą, ją drėkina, minkština. Turtingas baltymų ir vitamino E.

100ml
6.70

Tinkamas jautriai odai (naikina odos paraudimą, šerpetojimą),brandžios odos priežiūrai (lėtina odos senėjimą) procesą), plaukų priežiūrai.
Pasižymi gydomosiomis, regeneruojančiomis savybėmis, mažina nedidelius randus, skatina žaizdelių gijimą.
Tinkamas jautriai odai (naikina odos paraudimą, šerpetojimą),brandžios odos priežiūrai (lėtina odos senėjimą) procesą), plaukų priežiūrai (kaukėms).

Turite klausimų?
Rašykite Skambinkite +370 629 39617
Ekologiškos naujienos
sužinokite pirmieji