Jojobos aliejus (Simondsijų)

Sudėtis: INCI Simmondsia chinensis, Kilmės šalis Tunisas, Ekologiškas sertifikuotas Ecocert

Jojobos aliejus (Simondsijų)

  • ecocert

Jojobos aliejuje esantis natūralus vitaminas E atgaivina pavargusią odą, reguliuoja išorinį apsauginį sluoksnį bei stimuliuoja naujų odos lastelių augimą.

10ml
1.80
1.55
100ml
11.00
9.95

Taip pat formuoja apsauginę epidermio mantiją, stimuliuoja vitamino D sintezę, švelnina odą, suteikia jai jaunatvišką išvaizdą. Naudojamas priešlaikinio senėjimo prevencijai. Jojoba aliejus turi natūralų apsaugos nuo saulės faktorių. Aliejus pamaitina odą po deginimosi ir sumažina nudegimo saulėje skausmą. Jojoba aliejus idealiai tinka masažams. Jojobos aliejus yra skystasis vaškas, kuris puikiai tinką visų tipų odai. Minkština ir atjaunina odą, sureguliuoja riebalų sekreciją riebioje odoje.Tinka kai oda labai sausa ir jautri. Tinka aknei, psoriazei, egzemai, pleiskanojimui gydyti, plaukų priežiūrai.

Turite klausimų?
Rašykite Skambinkite +370 629 39617
Ekologiškos naujienos
sužinokite pirmieji