Arbūzų sėklų aliejus

Sudėtis: INCI: Citrullus vulgaris, , Kilmės šalis - Jungtinė Karalystė, Šalto spaudimo, nerafinuotas

Arbūzų sėklų aliejus

Šis aliejus dažnai naudojamas odos priežiūros priemonėse - sausai, riebiai, spuoguotai ar brandžiai odai, nes yra praturtintas riebalų rūgštimis, kurios padeda odai grąžinti elastingumą.

10ml
1.55
išparduota
100ml
13.90
3.00

Šis aliejus yra dažnai naudojamas kūdikių kremuose, losjonuose, muiluose ir paakių kremuose. Dėl savo neutralumo arbūzų sėklų aliejus idealiai tinka maišyti su kitais kūno ar veido aliejais. Jis nekemša porų ir netrukdo kūnui toliau natūraliai šalinti toksinus per odą.

Turite klausimų?
Rašykite Skambinkite +370 629 39617
Ekologiškos naujienos
sužinokite pirmieji