Agurklių aliejus

Sudėtis: INCI Borago officinalis, Kilmės regionas - Šiaurės Amerika, , Ekologiškas sertifikuotas Soil Association

Agurklių aliejus

Tinkamiausias sausai, jautriai, brandžiai odai, skatina jos atsinaujinimą, ramina sudirgimą. Didina elastingumą, stangrina, tinka strijų profilaktikai. Stiprina plaukus, padeda nuo jų slinkimo.

10ml
2.00
išparduota
100ml
10.00
išparduota

Agurklių aliejus ypač vertinamas dėl sudėtyje esančios gama linoleno rūgštie. Agurklių aliejus gerai susigeria į odą. Galima naudoti vieną arba mišiniuose su kitais baziniais aliejais, dėti į kremus, gaminti veido ir plaukų kaukes.

Turite klausimų?
Rašykite Skambinkite +370 629 39617
Ekologiškos naujienos
sužinokite pirmieji